Leporanta

"KEIDAS METSÄN KESKELLÄ RAUHALLINEN LUONNONLÄHEINEN PUHDASVETINEN VIIHTYISÄ"

Alueemme on tilava lampea kiertävä mäntymetsäinen alue. Lampi on kirkasvetinen ja puhdas. Porakaivon vesi on laadukasta.

Sauna ja sosiaalitilat ovat toimivat ja tilavat. Löylyhuone toimii uimapukusaunana, pesu- ja pukutilat miehille ja naisille. Siistit wc- ja suihkutilat, sekä astianpesupaikka ja kemsan tyhjennys. Sauna-ajan näet saunan seinältä.

Alueemme tilaus-saunasta saat makoisat ja pehmeät löylyt.

Lastenallas on matala ja hiekkapohjainen uimapaikka liukumäkineen. Leikkipaikalla on mökki, kiipeilyteline, keinut, trampoliini ym. Riemuriihessä on mm. ilmakiekkopeli.


Alue on kaunis lammen ympärillä, metsän keskellä. Parhaat paikat varattu kulkeville matkailijoille, joissa voi korkeintaan oleskella kahden viikon ajan.

Syksyn kohokohtamme on valojuhlatreffit.

Grillitupamme on tunnelmallinen ja mukava paikka grillata ja syödä vaikka ateria. Grillitupamme sijaitsee kauniissa saarekkeessa alueemme keskellä. Turvallisuuden vuoksi tuvan ympärillä on pyöräily kielletty. Tuvan vierellä on myös ”ponnu” josta on mukava hyppiä lampeen. 

"Ponnun" lisäksi lammella on ponttooni, josta hyppääminen veteen on sallittua.

GRILLITUPIA on nyt kaksi. Uusi kota sijaitsee ylemmän talousrakennuksen vieressä.

Grillituvan hämärässä tunnelmassa grillailet takkatulen ääressä, tai alagrillillä keität vaikka perunat puuhellalla.

Lapsille oma matala lampi ja leikkikentällä on mukava temmeltää. 

Sauna ja sosiaalitilat ovat viihtyisät ja käytännölliset.  Tilaussaunassa voit nauttia rauhassa perheen kanssa.

Paikkoja alueelta löytyy reilusti ympäri aluetta ja ovat sähköistettyjä.

SFC-Leporanta Vuoden 2012 Caravan-alueeksi

Karavaanarit ovat valinneet Caravan  Liedossa sijaitsevan SFC-Leporannan Suomen parhaimmaksi SFC leirintäalueeksi. Huomionosoitus on tunnustus pitkäaikaisesta ja tuloksekkaasta työstä karavaanareiden parhaaksi.

SF-Caravan ry nimeää vuosittain Vuoden Caravan-alueet jäsenäänestyksen perusteella. Jäsenäänestyksen lisäksi valinnassa huomioidaan alueiden suunnitelmallinen kehittäminen ja muu merkittävä toiminta leirintämatkailun hyväksi. Caravan Ruununhelmi nimettiin parhaaksi yleiseksi leirintäalueeksi. Parhaaksi jäsenalueeksi eli SFC-alueeksi nimettiin Liedossa sijaitseva SFC-Leporanta.

Vuoden Caravan-alueet julkistettiin Caravan Show -messujen avajaisissa Turussa 11.1.2013.